thumb

Антон Койчев: Оценка на миналото, визия за бъдещето и категорична политическа идеологизация са първите задачи пред СДС

БСП и ДПС не можем да разглеждаме като наши коалиционни партньори при никакви обстоятелства

thumb

Румен Христов: Европейски граждани с европейски доходи е стратегическа цел на СДС

Според председателя на СДС-Варна, д-р Янко Станев местните структури са удовлетворени от решението на централното рък...

thumb

В Стара Загора се проведе семинар на СДС

"Българите - европейски граждани с европейски доход.Десният път за постигането на тази цел.“, беше темата на лекциите...

thumb

СДС: Министърът на външните работи да помисли за смяната на Ангел Димитров, като съпредседател на българо-македонската комисия

Поведението на МВнР с нищо не показва, че България е водещата страна, в по-силна позиция, която помага на съседна Мак...

Владимир Кисьов бе избран за член на НИС на СДС от София-град

20.09.2013

Insert thumbВ четвъртък вечер  се проведе  регионална конференция на синята партия в град София, на която за член на НИС на СДС от София град бе избран Владимир Кисьов.

На делегатското събрание присъстваха членове на партията от всички софийски райони.Кандидати бяха Владимир Кисьов, Петър Миланов от СДС Лозенец,а Любомир Ковачев си направи самоотвод.  Владимир Кисьов бе избран с мнозинство.

Председателят на СДС Божидар Лукарски поздрави новият член на Националното ръководство и изрази надежда, че с опита, който г-н Кисьов има ще помогне много на по-младите си колеги в ръководството на синята партия.

Владимир Кисьов е роден на 30 септември 1947 год. в София.Завършил е Немската гимназия в София и Висшия машинно-електротехнически институт в София.

От 1997 до 1999 г. е зам.-министър на промишлеността в правителството на ОДС, и член на Съвета за закрила на авторското право и председател на Комисията за лицензиране на компактдискове.

На 21 януари 1999 г. е назначен за зам.-министър на външните работи, отговарящ за интеграцията в ЕС. Една година по-късно е назначен за секретар на Съвета по европейска интеграция към Министерския съвет, председател на Координационния съвет за подготовка за присъединяване към ЕС и заместник на Главния преговарящ с ЕС.

От 2000 г. е Главен преговарящ с ЕС, като си запазва поста на зам.-министър на външните работи, отговарящ за евроинтеграцията.

След местните избори през 2003г. е избран за общински съветнк от СДС в Общинския съвет на София.

От 2003 до 2007 г. е председател на Общинския съвет в София.

От 2007г. досега е председател на групата на СДС в Столичния общински съвет.


Tags: Владимир Кисьов

Още по темата

thumb 19.04.2012 - София

Владимир Кисьов: Напусналит...

Визитка: Роден е през 1947 г. в София. Завършил е Висшия машинно-...