Местни избори

Д-р Даниела Памукова: Стара Загора трябва да стане град, с който да се гордеем

09.10.2011

Insert thumbТрябва да докажем, че Стара Загора заслужава и може повече. Убедена съм, че с ваша помощ ние ще успеем да направим предизборна кампания, с която ще спечелим доверието на старозагорци. Трябва да работим, за да стане Стара Загора зелен и уютен град, да се превърне в един модерен туристически център. Стара Загора трябва да стане градът, с който да се гордеем.

Това заяви пред съмишленици и симпатизанти кандидатът за кмет на Община Стара Загора д-р Даниела Памукова на откриването на предизборния клуб на „Синята коалиция за Стара Загора" на бул. „Цар Симеон Велики" 104.

Да заяви подкрепа за кандидат-градоначалника на дясната коалиция на откриването присъства и кандидатът за вицепрезидент на „Синята коалиция" Емануил Йорданов.

„Макар и отскоро да познавам д-р Памукова, аз работя с много хора като адвокат и мога да преценя всеки от един или два контакта. Виждам, че пред нас стои една жена, която има воля и решителност, жена, която знае какво иска и с ваша помощ би могла да спечели изборите, за да има Стара Загора един кмет, с който да се гордее, заяви Емануил Йорданов и подчерта, че е крайно време повече жени да влязат в политиката. „И още по-хубаво е, когато тези жени са красиви и имат своята визия", допълни той.

На откриването на Предизборния клуб присъства и депутатът от „Синята коалиция", избран от старозагорски многомандатен район Иван Иванов. Пред старозагорци той представи д-р Памукова като изключително качествен човек, с който всеки старозагорец може да се гордее.

„Д-р Памукова е човекът, който може действително да възроди Стара Загора и да превърне града в изключителен център на инвестиции, на промишленост. Тя ще превърне града в голям културен център - със своите археологически находки, но и със своя съвременен културен живот", категоричен е Иван Иванов.

Депутатът и зам.-председател на ДСБ изрази увереността си, че д-р Даниела Памукова ще работи в общината от първия до последния ден единствено в интерес на старозагорци, защото е човек изключително отговорен към задачите си и с висок морал.

www.dariknews.bg


Още по темата

thumb 08.11.2019

Румен Христов: Аз също спир...

Когато нямаш алтернатива, не бива да подкрепяш БСП

thumb 08.11.2019

СДС след местните избори

Румен Христов в "Темите"

thumb 31.10.2019

Илия Лазаров: Доволни сме о...

Интервю за "Денят Он Ер"

thumb 31.10.2019

СДС: На втория тур - всички...

Помним не само миналото й, но и националните катастрофи и кризи, до...

thumb 31.10.2019

СДС Ловеч: Винаги сме бил...

Като хора и демократи , които категорично се противопоставяме на въ...

thumb 30.10.2019

Призив от СДС Подуяне: Нека...

Не оставайте равнодушни и да защитим заедно СИНЯТА ИДЕЯ, изстрадана...

thumb 30.10.2019

Участие на Илия Лазаров в Б...

30 октомври, сряда, 19.30 часа

thumb 29.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

30 октомври, сряда, 10 часа

thumb 28.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

Понеделник, 28 октомври, 19.30 часа

thumb 28.10.2019

СДС към ДБ: Очакваме да под...

Обръщение до лидерите на Демократична България