thumb

Кольо Колев, лагерник от "Слънчев бряг": За истината хиляди пъти да знам, че ще умра – бих го направил

Аз просто съм дал клетва пред себе си, пред всичките тези хора, че докато съм жив, ще ходя на тези възпоменания.

Местни избори

Кандидатът за кмет на Синята коалиция Димитър Сяров и кандидатът за вицепрезидент Емануил Йорданов се срещнаха с жители на Кермен

10.10.2011

 

            На предизборна среща в читалището на град Кермен кандидатът на "Синята коалиция" за кмет на община Сливен Димитър Сяров и кандидатът за вицепрезидент Емануил Йорданов обявиха взаимната си подкрепа за предстоящите избори.

            В срещата участваха и народният представител Кирчо Димитров, съпредседател на Синята коалиция,кандидатите за общински съветници Юлиян Каменов, Севдалин Рашев, Веселин Кънчев и Георги Мавродиев.

            Емануил Йорданов изрази благодарност за подкрепата на Димитър Сяров и Кирчо Димитров, като заяви, че там където демократите излизат заедно на избори е много по-добре за избирателите и без съмнение и резултатите ще бъдат по-високи и позициите за управлението на общината  - по-отговорни. Според него Синята коалиция наистина е подходила сериозно в подготовката си за вота, като е заложила своето доверие на безспорни с професионланите и личностните си качества кандидатури като тези на Димитър Сяров и членове на общинската листа, представители на различни професии и сфера на дейност.

            Господин  Йорданов е известен с гражданската си почтеност и политическа последователност и предвидимост. Той е уважавано име в юридическата общност. Като министър на вътрешните работи не допусна да бъде замесен лично или министерството с корупционни скандали или управленски провали.

            Румен Христов и Емануил Йорданов са изградени държавници с ясно изразени позиции да следват пътя на евроинтеграцията, който мнозинството българи избраха и продължават да възлага надежди за своето по-добро бъдеще. За разлика от други претендети за поста на държавен глава, които правят различни уговорки и разнопосочни реверанси, в угода на лобита и интереси.Затова ние призоваваме нашите съграждани да гласуват за тях, заяви Димитър Сяров.
            Депутатът Кирчо Димитров също изрази безрезервната си подкрепа с мнението, че двамата кандидати на СДС /Съюз на десните сили/ могат да дадат на президентската институция нова стабилност, солидност и отговорност, от които тя определено има нужда, след десетгодишен престои на Георги Първанов на този пост.

            Участниците в срещата повече от час изслушаха и дадоха отговори на поставените проблеми от жители на Кермен и изразиха подкрепата си за тяхната съгражданка от листата за общински съветници Донка Костадинова. В близките дни кандидатите на коалицията ще имат нова среща с керменци.

            По-рано през деня Емануил Йорданов, Димитър Сяров и Кирчо Димитров дадоха съвместна пресконференция в парк хотел „Централ“ в Сливен.

 

                                  

                                               Предизборен щаб на Синята коалиция - Сливен


Още по темата

thumb 05.11.2015

Костадин Марков: СДС е осно...

Костадин Марков е заместник-председател на Съюза на демократичните ...

thumb 29.10.2015

СДС София призовава всички...

Призоваваме Ви да излезете и да гласувате! Защото всеки глас е важен!

thumb 25.10.2015

Божидар Лукарски: Гласувах ...

"Гласувах нашият град да бъде чист, красив и сигурен, не само в цен...

thumb 23.10.2015

Станислав Благоев ще участв...

Участието на Благоев започва в 16:45 ч.

thumb 22.10.2015

Митрополит Николай измоли Б...

Кметът на община Карлово и кандидат за трети мандат д-р Емил Кабаив...

thumb 21.10.2015

Текстовете на наградените е...

thumb 21.10.2015

СДС награди победителите в ...

Това са хората, които не гледат към Терминал 2, а се вглеждат в про...

thumb 20.10.2015

Малина Златева: Ако стана к...

Интервю на на Малина Консулова за предаването на БНТ "Още от деня"

thumb 19.10.2015

МСДС: Варна има спешна нуж...

Затова усилията ни са насочени да насърчим обезкуражените, че от из...

thumb 14.10.2015

Станислав Благоев ще участв...

Участието на Станислав Благоев започва в 17:15 ч.