thumb

Поздравителен адрес до председателя на Европейската комисия

Вашият избор беше логичен и необходим, защото сте ярък представител на партията, спечелила евроизборите – ЕНП

thumb

СДС: Надяваме се и призоваваме правителството да удържи обещанието си да няма увеличение на данъците.

Против сме прокрадващите се в последно време идеи за увеличаване на данъците и дори облагане на гражданите с нови

thumb

Румен Христов: София няма как да бъде спечелена от БСП!

Участието на председателя на СДС в "Опорни хора"

Димитър Сяров: Издигната от Синята коалиция Калинка Георгиева за кмет на с. Жельо войвода е с най-голям шанс да спечели вота

15.10.2011

Нашият кандидат за кмет на с. Жельо войвода е с най-голям шанс да спечели вота на жителите на селото и да стане кмет. Такива са нагласите на хората, в които ние имахме възможност да се убедем в поредицата от срещи с тях. Това заяви кандидатът за кмет на общината Димитър Сяров по време на снощния разговор с Калинка Георгиева и нейни поддържници, в който са участваха и кандидатите за общински съветници от Синята коалиция Севдалин Рашев, Юлиян Каменов, Веселин Кънчев и Георги Мавродиев.

 

В срещата е участва и народният представител Кирчо Димитров, по чиято инициатива и лични средства наскоро беше обновен храмът на Жельо войвода. Депутатът е в постоянен контакт с жельовойводци. Внесъл е питане в парламента до министъра на регионалното развитие за започнатия и замразен обект в с. Жельо Войвода -  канализационна мрежа - І-ви етап /северен район/- първи приоритет.   

 

Калинка Георгиева по професия е икономист, в момента е главен счетоводител на кметството, има познанията и възможностите да бъде много полезна за хората в селото. Затова ние като политическа сила заставаме призоваваме хората да гласуват за нея, каза диимитър Сяров.  

 

Жителите на селото се чувстват излъгани от местната и централната власт. Те се оплакаха, че тежки камиони, презоващи материали за магистрала „Тракия“, продължават да увреждат асфалтовото покритие на една от улиците.

 

Според Димитър Сяров в средата на кампанията той и неговите колеги от предиизборната листа са успели да посетят по-големите селища в района, някои и по два пъти. Поставените навсякъде въпроси на хората на тези срещи показват, че е прекъсната връзката, ако въобще е същестувала, между отделните селища и общинската власт. Жителите на тези населени места се чувстват изоставени. След два мандата сегашното управление продължава да говори все още и само в бъдеще време.  Със сигурност става дума за поредни напразни обещания, защото, ако кметът и мнозинството – подкрепян  в първия мандат от БСП, а във втория от ГЕРБ и съветници, отцепили се от своите групи, са имали възможност да решат нрашушените транспоортни вързки, медицинското обслужване, опазването на имота и здравето на хората. Абсолютно несъстоятелни са оправданията с икономическата криза, тъй като реалното отпускане на европейски средства – по предсъединителните програми и по оперативните програми, съвпада точно по време  с последните два мандата. 

 

Ние като политическа сила не сме популисти и не обещаваме неизпълними неща. Казваме на хората, че пари за местни проекти от еврофондовете има, но те, засега за съжаление са спрени, заради загубеното доверие на управата на общината от ЕС. Затова решението и за селата и за градовете е именно във връщането на доверието чрез избора на нов кмет и ново мнозиноство, различни от сегашните участници във властта. Защото те отново я искат, но отказват да носят отговорност за провала, от който всички страдаме.                

 

Много от решенията опират не до средства, а до отношение и организационни и административни мерки.

 

Предизборен щаб на Синята коалиция – Сливен

Димитър Сяров – кандидат за кмет и водач на листата за

общински съветници


Още по темата

thumb 31.05.2019

Александър Йорданов получи ...

Честито на СДС и на г-н Йорданов!

thumb 27.05.2019

Илия Лазаров: БСП очевидно ...

В СДС сме изключително доволни от постигната активност на нашите чл...

27.05.2019

Илия Лазаров: БСП очевидно ...

thumb 26.05.2019

Румен Христов гласува за об...

Европа трябва да се развива икономически, а в основата на това разв...

thumb 24.05.2019

Не бива да се изкушаваме от...

С номер 12 спираме министри на Жан Виденов, довели България до нац...

thumb 23.05.2019

Александър Йорданов в Димит...

Голямо зло ще се стовари върху България, ако БСП победи

thumb 23.05.2019

Румен Христов в Смолян изра...

На 26 май с бюлетина номер 12, призова председателят на синята партия

thumb 23.05.2019

Участие на Антон Койчев в П...

Четвъртък, 23 май, 11 часа

thumb 22.05.2019

Илия Лазаров: Ако БСП спече...

Нека българите гласуват за правилните кандидати в листата на ГЕРБ и...

thumb 22.05.2019

Александър Йорданов във фин...

Когато става дума за корупцията, неизбежно ще трябва да говорим и з...