thumb

Румен Христов: София няма как да бъде спечелена от БСП!

Участието на председателя на СДС в "Опорни хора"

thumb

СДС: Сагата с постоянното отлагане на закупуването на бойни самолети трябва да приключи веднъж завинаги

На призивите на някои политици – русофили, които иронично призовават „Големия брат“ да ни подари тези самолети, припо...

thumb

СДС: Бизнесът не трябва да става жертва на игрите с цената на тока и на интереси, свързани с АЕЦ „Белене“

Lместо дерегулация, трябва да има справедлива регулация – консуматорите на битова електроенергия да бъдат разделени н...

Регионална политика

С общи усилия ще работят общинските организации на СДС и ДСБ в Горна Оряховица

29.02.2012

Insert full sizeС общи усилия ще работят оттук насетне общинските организации на СДС и ДСБ в Горна Оряховица. Местните ръководства излязоха с декларация, в която поемат ангажимента да предлагат конструктивни решения на реални проблеми, да сигнализират за злоупотреби, корупция и неизгодни сделки, извършвани от общинските органи на управление и да реализират инициативи, обърнати към всички възрастови и социални групи в обществото.

 Националният формат „Синя коалиция” е възможно най-добрият и за десните в Горна Оряховица, коментира председателят на СДС в общината д-р Миролюб Кожухаров. По време на местните избори се държахме като врагове, самоизяждахме се и хората ни наказаха с вота си. Не разбирам какво ни дели, допълни той.

 Според д-р Кожухаров, със смяната на общинското ръководство на ДСБ междуличностните конфликти са изгладени, отстранени са субективните фактори, пречещи на десните да работят единно. Това бе причината на изборите през есента да се явим с НДСВ и БЗНС в коалиция „ЕГО – Единни за Горна Оряховица”, тогава това бе единственото възможно решение, обясни председателят на СДС. Ако бъдат касирани отново изборите за Общински съвет и бъдат назначени частични обаче, категорично ще излезем като „Синя коалиция”, допълни и лидерът на ДСБ Людмила Илиева.

 


Tags: д-р Миролюб Кожухаров, Горна Оряховица