Коалицията СДС – реален избор на десните хора в Ловеч

10.04.2013

Insert thumbДнес, коалиция Съюз на демократичните сили представи листата си за предстоящите парламентарни избори. В нея влизат ПП „Съюз на демократичните сили“, ПП „Обединени земеделци“,  ПП „Движение Гергьовден“, ПП „Радикалдемократическа партия в България“,  ПП „Българска социалдемократическа партия“.

Листата на СДС се води от д-р Георги Митев, областен координатор на партията и съветник в Общински съвет, втори е общинският лидер на сините в Ловеч Иван Арабаджиев, трети е троянецът Венелин Йорданов от БСДП. На четвърта позиция в листата е предприемача Любомир Банчев, пета е учителката Красимира Райковска от Троян и шести, младата вълна в СДС – Деян Станчев.

Водачът на листата от Коалиция СДС д-р Митев заяви, че целите, които са си  поставили при евентуално спечелване на изборите са две – достойните и нормални доходи на българските граждани, за да се чувстват европейци като цялостна визия в обществено-политическия живот и недопускане отклоняване на страната от пътя на евроатлантическите ценности и непозволяване на завръщане в прегръдката на руските интереси.

Георги Митев акцентира върху факта, че в коалицията влизат обикновени хора, които са запазили ценностната система на Съюза на демократичните сили от неговото създаване,  запазили достойнството си и моралния си облик.

Мотото на предизборната кампания на сините е „Средната класа в действие“. Лидерът на СДС заяви и че коалицията партии е реалният избор на хората с дясно мислене и реален обединител на десницата в България.

 Източник: Ловеч днес


Tags: Иван Арабаджиев, Георги Митев

Още по темата

thumb 17.10.2013 - Ловеч

СДС Ловеч: В Общински съвет...

За две години работа този общински съвет под председателството на Т...

thumb 09.05.2013 - Ловеч

Георги Митев: СДС има идеи ...

Обръщение на водача на коалиция СДС за 11 МИР Ловеч Георги Митев

thumb 30.04.2013 - Ловеч

Облекчаване на данъчната по...

Съюзът на Демократичните Сили ще се бори евросубсидиите за земедели...

thumb 17.04.2013 - Ловеч

СДС стартира предизборната...

Членове и симпатизанти на Съюза на Демократичните Сили се събраха н...

thumb 05.02.2013 - Ловеч

2 в 1 - избори и референдум...

2 в 1 - избори и референдум относно пълната забрана за тютюнопушене...