Само местни хора в кандидат-депутатската листа на коалиция СДС в Плевенско

11.04.2013

Insert thumbСвоята кандидат-депутатска листа за избори 2013 в 15-ти Плевенски МИР представиха днес на пресконференция в синята централа в Плевен. На тези избори СДС участва заедно с обединените земеделци, социал-демократите и радикал-демократите, стана ясно на форума. Към коалицията са се присъединили и радикалите на Евгений Бакърджиев, както и 8 граждански организации.

Водачът листата в Плевен е д-р Мариана Лазарова – педиатър,  управител на ДКЦ ІІ в Плевен, магистър по здравен мениджмънт и областен председател на СДС – Плевен. На второ място е Николай Баров – лидер на Български демократичен съюз „Радикали” в Плевен и изпълнителен директор на хотел „Балкан” , на трето място е Рени Богданова – областен председател на ПП „Обединени земеделци”. В листата е и финансистът Пепо Петков – председател на Общинския съвет на СДС – Плевен, както и доктор Цветан Димитров – известен специалист-диетолог и зам-председател на сините в Плевен.

„Влизаме в предизборната кампания с твърдото убеждение, че сме представители на обедината Десница, която започна промените в България. Отново се събрахме в този формат, за да ги продължим!”, заяви на прескноференцията в синята Централа в Плевен д-р Мариана Лазарова. Водачът на листата на коалиция СДС подчерта факта, че в нея влизат утвърдени в своята гилдия професионалисти – като всичките са местни хора.

На 14 април коалиция „Съюз на демократичните сили” ще открие официално кампанията си в София, след което откриване ще бъде направено и в Плевен, заедно с представяне на предизборната програма на обединените демократи.


Tags: д-р Мариана Лазарова

Още по темата

thumb 26.04.2013 - Плевен

Проблемите на образованието...

Водачът на листата на коалиция СДС за 15 Плевенски МИР д-р Мариана ...

thumb 18.04.2013 - Плевен

СДС откри своята кампания в...

Ръководителят на II-ро ДКЦ в Плевен д-р Мариана Лазарова повежда ли...