thumb

Честито на Мария Габриел!

Избрана с най-много гласове за зам.-председател на ЕНП

thumb

18 ноември - първият демократичен митинг след 45 години комунизъм!

Площадът пред храм-паметника „Св. Александър Невски“ се превръща в един от символите на промените

thumb

СДС не приема за справедлива идеята да не се заплаща първия ден от болничните на работещите

Според нас, това е на първо място унизително към огромния брой българи, които не получават фалшиви болнични

Казанлък може да бъде отново син

28.04.2013

Insert thumb„Ако от петнадесетицата на ГЕРБ извадим петицата на БСП получаваме десетката на СДС. Ето хората, към които трябва да се обърнем, за да върнем вярата им в демокрацията и справедливостта.” Така образно Николай Александров - председател на СДС в Казанлък и кандидат за народен представител от листата на коалиция СДС, очерта пред симпатизантите на сините и граждани от града на розите посоката, в която ще се търси разширяване на подкрепата за синята идея.

Преди това водачът на синята листа в 27-ми Старозагорски МИР Йордан Нихризов в двадесет минутно слово очерта основните насоки от предизборната програма. „Нашата задача да събудим спящите, да ликвидираме натрапеното статукво, доминирано от монополите и олигархията, да се преборим с апатията, не е лека. Тя в същото време е апостолско дело и успехът му ще бъде в полза на всички български граждани.”

Георги Ранов, председателят на СДС в Стара Загора изтъкна от своя страна, че казаното до този момент, как искаме да тръгнем на чисто с открити лица пред хората се потвърждава. СДС е единствената коалиция, в която няма нито един кандидат, агент на бившата Държавна сигурност.

Присъстващите в залата активно се включиха с въпроси и мнения в проведена след встъпителното представяне дискусия. Интересът бе насочен към мерките в борбата с демографската криза. „По телевизията започна кампания срещу интернатите” – каза жена, представила се като медицински работник. ” В нея много често възпитателите се представят като злодеи. Децата, обаче в интернатите имат легло и храна и ходят на училище. Някой от тях като ги пратят отново в „топлата” семейна среда, след месец, два се връщат мърляви и дрипави да просят. За това никой не казва дума. Очевидно пак определени хора са решили да усвоят европари без да са наясно с проблемите.”

Срещата завърши с призива да се продължи заедно по пътя на единението на демократичните сили, заедно с всички, на които синята идея е останала жива в душата. Казанлък е бил син и може да бъде отново.

„Позиция”

 


Tags: Йордан Нихризов

Още по темата

thumb 08.05.2013 - Стара Загора

Йордан Нихризов:Само листит...

Йордан Нихризов, председател на БСДП и водач на листата на СДС в Ст...

thumb 02.05.2013 - Стара Загора

Коалиция СДС представи пред...

СДС организира среща с обществеността в града, на която представи п...

thumb 24.04.2013

Нихризов обеща подкрепа на...

Инициирането на референдум за тютюнопушенето в заведенията, прилага...

thumb 22.04.2013 - Стара Загора

Коалиция СДС откри изборни...

С водосвет отвори врати на 19.04.2013 г. изборния щаб на Съюза на д...

thumb 10.04.2013 - Стара Загора

Синьото обединение е създад...

Работеща икономика, възраждане на малкия и среден бизнес, качествен...