Новини от изборите

СДС пълни зали и площади

29.04.2013
Insert full sizeИзключителен интерес проявяват гражданите на област Хасково към срещите с представителите от листата на коалиция СДС. В петък водачът на синята партия в 29-ти МИР Георги Шишков се срещна с представители на управленската структура в община Димитровград.
 
Той проведе обстоен разговор с председателя на общинския съвет на града и бивш кмет Стефан Димитров. Двете страни са изтъкнали огромното значение на изборите, чрез които да се извършат реформите, без които страната ни ще остане най-бедна членка на ЕС.
 
Стефан Димитров е уверил представителите на СДС, че Димитровград винаги ще разчита на силно реформаторско дясно мнозинство. Той е подчертал огромното значение на предстоящия вот, с който гражданите на страната най-после трябва да определят по кой път България трябва да се развива. Георги Шишков е гарантирал, че ако бъде избран за народен представител ще работи за това да има нормално здравеопазване в града, по-чиста питейна вода и привличането на повече инвестиции от еврофондовете, повече вложения в малките и средни фирми, които са в основата на прогреса в страната.
 
Трябва да се отворим към съседите си – Гърция и Турция. Трябва час по-скоро да бъде премахната сложната бюрократична машина, която спъва скоростно чуждите капитали, на които Хасковска област разчита, е заявил на срещата Шишков.
 
По-късно в събота на огромен събор в село Горски извор коалиция СДС проведе разяснителна кампания за предстоящите избори. Представителите от листата са изразили своята гражданска позиция, че е нужна сериозна реформа и широк граждански дебат за бъдещето на селското стопанство, туризма и леката промишленост в малките населени места.
 
Всички сини кметове, стари седесари, както и земеделците са предложили лесни крадитни схеми за   стимулиране на селските райони.
 
Знайте, че аз също съм един от вас. Занимавам се със земеделие от дълги години, знам какви трудности изживявате през определени периоди на годината. Гарантирам ви, че вашата позиция е и моя отправна точка, за да имаме силен аграрен сектор, развит туризъм и експортна консервена промишленост, подчерта в изказването си водачът на СДС в 29-ти МИР Георги Шишков.
 
В неделя на площада в Димитровград коалиция СДС организира музикално-танцовален празник по случай Цветница. На площада се стекоха над 300 души, които по-късно се хванаха на хорото на ансамбъл Тракия.

Tags: Георги Шишков, СДС, Хасково, Димитровград, 29 МИР

Още по темата

thumb 15.05.2019

СДС към Стефан Тафров: Не в...

Ще сезираме ЦИК за Вашата кражба на символите и името на СДС и непр...

thumb 12.05.2013 - София

Точно в 10.00 ч., Любен Пе...

Днес гласувах за работа и високи доходи на младите и предприемчивит...

thumb 12.05.2013 - Пловдив

Лидерът на ПП Обединени зем...

„Гласувах, за да има реална демокрация в България и да започнем нов...

thumb 12.05.2013 - Пловдив

Д-р Георги Кръстев, СДС 16 ...

Точно в 10,00 часа водача на листата на СДС в Пловдив град 16 МИР г...

thumb 10.05.2013 - Плевен

Д-р Мариана Лазарова: Само ...

СДС e единственият политически гарант за свободен избор и връщане ...

thumb 10.05.2013

Емил Кабаиванов: Вярвам, че...

Лидерът на Съюза на демократичните сили Емил Кабаиванов се срещна с...

thumb 09.05.2013

СДС отбеляза Деня на Европа...

Представители на СДС и Обединените Съюзи на пострадалите от комунис...

thumb 03.05.2013 - Бургас

В Сарафово благодарни на СД...

Жители на кв. "Сарафово" благодариха на СДС - Бургас, че след три г...

thumb 03.05.2013

Любен Петров: СДС – гарант ...

Ние не раздаваме празни обещания, а предлагаме мерки, които ще напр...

thumb 02.05.2013

Емил Кабаиванов: Борбата с ...

Председателят на Съюза на демократичните сили посети Бяла черква.Си...