Лидерът на младежкото СДС в Бургас номиниран за евродепутат

19.02.2014

Insert full sizeПредседателят на младежката организация на СДС – Бургас бе номиниран за евродепутат по време на Националния съвет на партията, който се състоя този вторник в София. Неговата кандидатура, както и на останалите трима,  бе подкрепена  с пълно мнозинство. За евродепутати са  номинирани  лидерът на сините Божидар Лукарски, Любов Панайотова и  Владимир Кисьов. Така СДС направи своите предложения за общата листа на Реформаторския блок, която ще включва  17 имена.

„Бургаската организация на СДС предложи Дончо Златев, защото той е  бъдещето и появата му в листата  е знак за инвестиция в младите”, каза зам.-председателят на партията Костадин Марков. Освен от Марков  студентът Дончо Златев  получи подкрепата и на Божидар Лукарски.

В момента  Златев следва  „Стратегически комуникации и медия мениджмънт” в БСУ и е познат в университета с множеството си отличия.

"Приемам номинацията за евродепутат отговорно. Представителите на Реформаторския блок сме наясно, че ни чака доста трудна задача, но с общи усилия ще се справим. Участвал съм в международни форуми, като  последният  беше на младежката организация на ЕНП, така че съм запознат с работата на колегите от Брюксел. Дори смея да кажа, че с организациите от съседните държави създадохме доста стабилни взаимоотношения", каза Златев.


Tags: МСДС, Дончо Златев

Още по темата

thumb 30.05.2014

Дончо Златев: Няма да позво...

Интересно е, че българите, гласували в чужбина, са наредили Рефо...

thumb 25.05.2014

Дончо Златев: Гласувах за н...

Най-младият кандидат за евродепутат гласува в 9:30 ч.

thumb 17.05.2014

Дончо Златев: Трябва да съж...

"Решаването на проблема с младежката безработица е приоритет номер ...

thumb 15.05.2014

Реформаторският блок е един...

Стотици бургазлии изпълниха площада пред Общината и викаха „Побед...

thumb 24.03.2014 - Бургас

Дончо Златев влезе в евроли...

Обявиха листата на Реформаторския блок за Европейските избори

thumb 04.05.2013 - Бургас

Дончо Златев, МСДС: Студент...

Държавата трябва да толерира отличните студенти без значение от у...