Реформаторският блок е единственият гарант за силна България в обединена Европа

16.05.2014

Insert thumbЛидерът на синята партия и председател на предизборния щаб на РБ Божидар Лукарски обяви, че бюлетината с номер 10 е единствената европейска алтернатива за България. Това е единственият гарант за силна България в обединена Европа, за да може наистина за Европа да е важно това, което е важно за България и нашата дума да се чува там, така че и кърджалийския регион наистина да усети, че е част от една обединена Европа и хората да не разчитат само на това, което се спуска от ДПС конкретно в случая и в този регион, което се спуска по непрозрачен начин като субсидия. Наистина хората да могат да усетят евросредствата по начина, по който ние ги виждаме. Затова гласувайте с номер 10, призова той.

Кърджали е част от обиколката на Реформаторския блок из страната, в която се включиха и втория в листата  Светослав Малинов и лидера на СДС Божидар Лукарски и  четвъртият в листата на РБ за Европейски парламент Корман Исмаилов НПСД .

Някои казват, Европа трябва да дойде в малките населени места, но Европа не може да дойде там, където господства авторитаризма, където обществените поръчки и са нагласени, където конкурсите са нагласени и се знае предварително кой ще бъде назначен. Европа не може да бъде там, например Германия, където са бившите агенти на хитлерофашизма, Германия нямаше да бъде днешната Европейска Германия, ако нямаше лустрация и нямаше промяна, нямаше нови правила. Европа не може да бъде там, където устата на хората е запушена с тютюн и където се плаши с ксенофобия и възродителен процес. Това заяви в Кърджали председателят на НПСД и четвърти в листата на РБ за Европейски парламент Корман Исмаилов. 

Светослав Малинов подчерта, че РБ носи надежда за промяна и за налагане на европейски правила в цяла България. Номер 10 гарантира европейските правила в България и ако РБ успее на изборите, на есен ще има избори и БСП и ДПС няма да управляват, бе категоричен той.

В Кърджали представителите на Блока получиха планински кристал от Родопите - символ на целомъдрието, чистотата на мислите, невинност, скромността и верността и бумеранг с пожелание да го използват срещу хищнити птици и за да бъдат по-устойчиви и точни, какъвто е символът му.

Хората от региона пожелаха тотална победа, за да бъде България реформирана, а не деформирана!

 


Tags: Божидар Лукарски, Реформаторски блок

Още по темата

thumb 18.05.2018

Божидар Лукарски в предаван...

На 19 май /събота/ председателят на СДС Божидар Лукарски ще участва...

thumb 19.04.2018

Има сценарий за разбиването...

Извинявам се на всички седесари за тази случка от вчера, въпреки че...

thumb 10.04.2018

Участие на Божидар Лукарски...

10 април, вторник, от 19.40 часа

thumb 02.04.2018

Божидар Лукарски в ефира на...

На 3 април /вторник/ председателят на СДС Божидар Лукарски ще участ...

thumb 22.03.2018

Участие на Божидар Лукарски...

На 23 март от 07.40ч. председателят на СДС Божидар Лукарски ще учас...

thumb 22.03.2018

Участие на Божидар Лукарски...

На 23 март от 07.40ч. председателят на СДС Божидар Лукарски ще учас...

thumb 09.02.2018

Божидар Лукарски: Не вярвам...

Не вярвам да се стигне до предсрочни парламентарни избори заради Ис...

thumb 06.12.2017

Божидар Лукарски: СДС е сим...

Лидерът на СДС Божидар Лукарски и бивш министър на икономиката в ка...

thumb 16.11.2017

Божидар Лукарски: Притеснен...

Предлага се да отпадне давността за престъпления, свързани с приват...

thumb 06.11.2017

Божидар Лукарски: Обединени...

Обединението на Христо Иванов не е дясно, категоричен бе председате...