Район "Младост" има нужда от опитен и мотивиран човек за кмет

22.10.2016

Симпатизанти на Реформаторския блок и граждани от столичния район „Младост“ се срещнаха с кандидатпрезидентската двойка на Блока Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. Те дойдоха да подкрепят Людмила Божилова, която е кандидат за кмет на район Младост от РБ.

 Трайчо Трайков подчерта, че слоганът за президентската кампания е „Силата да бъдеш свободен“. „Искаме това послание да достигне както до всички българи, така и конкретно до столичани от район „Младост“, които ще гласуват за кмет. Убеден съм, че „Младост“ има нужда от мотивиран човек за кмет - човек с опит и желание да направи всичко за хората от района, каквато е Людмила Божилова“, допълни той.

 „Трябва уверено да подкрепим Людмила Божилова и дано една двойна победа на тези избори да ознаменува усилията ни да променим България и един от най-големите райони в София“, присъедини се Съби Събев.

 Самият кандидат за кмет Людмила Божилова увери своите съграждани, че ще превърне тяхното доверие в сила. „Силата, която ще разбие статуквото, е именно свободата“, бе категорична тя.

 Пред симпатизантите и гражданите на „Младост“ кандидатът за президент на РБ Трайчо Трайков бе категоричен, че по време на срещите им с ген. Събев с хора от цялата страна, като основен проблем изпъква липсата на справедливост. Тук идва и ролята на президента. „Ако се приеме калпав закон - налага вето. Ако има криза в изпълнителната власт - назначава служебно правителство. Назначенията, които прави държавният глава говорят вместо него. Ние с ген. Събев сме убедени, че всички назначения по Конституция трябва да бъдат на хора, за които вярваме, че ще бъдат продължители на нашата философия. Каквото и да се каже за функциите на президента и тяхната важност, е слабо. Правят се опити институцията да бъде неглижирана. Правят го хора, които искат да ни излъжат. Ако не разбираха, колко е важна ролята на президента, нямаше Първанов да иска трети мандат“, подчерта Трайчо Трайков.

 

 

 


Още по темата

thumb 15.10.2019

Целите пред СДС на местните...

Участието на Румен Христов в телевизия "Европа"

thumb 14.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

Вторник, 15 октомври, 7.40 часа

thumb 14.10.2019

Румен Христов: Софиянци ням...

Йорданка Фандъкова говори конкретно какво ще направи за софиянци, т...

thumb 13.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

Понеделник, 14 октомври, 8.00 часа

thumb 11.10.2019

Силна подкрепа получи Йорда...

На събитието присъства и президентът Петър Стоянов

thumb 09.10.2019

Илия Лазаров: Президентът П...

Заради приноса му за присъединяването на България към ЕС Петър Стоя...

thumb 07.10.2019

Участие на Илия Лазаров в р...

7 октомври, 19.40 часа

thumb 06.10.2019

Румен Христов: Софиянци ням...

Видео с участието в "Опорни хора"

thumb 06.10.2019

Дончо Златев бе гост на тър...

В Стара Загора СДС подкрепя за нов мандат настоящия кмет Живко Тодо...

thumb 05.10.2019

СДС: Мая Манолова е кандида...

Защо БСП се крие на повечето места в България зад независими, подкр...