Честит Ден на християнското семейство!

21.11.2018

По случай Деня на християнското семейство и младеж Съюзът на демократичните сили пожелава на всички българи здраве, сплотеност и щастие!

СДС винаги е била християндемократическа и консервативна партия и като такава, приема семейството като най-здравата и силна общност, в която с любов и търпение се изграждат взаимоотношения, основани на морала, отговорността и уважението към ценностите на обществото. Децата, създадени и отгледани в такива семейства имат много повече шанса да се изградят като пълноценни и уверени личности, които да градят нашето общество и да бъдат достойни българи.

Ние определяме разпиляването на големите български родове и загърбването на традиционните ценности като една от най-големите беди на прехода.

Насърчаването на съжителството без брак в още по-голяма степен накърни чувството за общност, принадлежност и отговорност между хората.

Като отчитаме тези проблеми, ние отново, на днешния светъл празник, потвърждаваме нашата позиция, че България не трябва да приема Истанбулската конвенция, която според нас ще доведе до още по-силно ерозиране на християнския морал.

Ние вярваме в младите хора в България и се надяваме, че те ще осъзнаят силата на традициите и семейството и ще се обърнат отново към тези ценности, които са ни съхранили като народ през тежките години на робства и режими.

Честит празник на всички  и да си пожелаем повече здрави  и щастливи български семейства!

 
   

Tags: Ден на християнското семейство