thumb

СДС: Повишаването на цената на водата няма да реши проблемите в сектора

Във водния сектор цари хаос, КЕВР продължава да работи на парче

thumb

Участие на Румен Христов в "Денят Он Ер"

18 декември, вторник, от 19.30 часа.

thumb

Любомир Ковачев: Освен да се надгражда, постигнатото през последните 30 години в България, трябва да и да се брани

Трябва като държава и общество да си набележим основни приоритети, които да преследваме

thumb

СДС стана на 29 години - разговор с неговия лидер Румен Христов по БНТ

Участието на председателя на СДС в "Денят започва с Георги Любенов"

Честит Ден на християнското семейство!

21.11.2018

По случай Деня на християнското семейство и младеж Съюзът на демократичните сили пожелава на всички българи здраве, сплотеност и щастие!

СДС винаги е била християндемократическа и консервативна партия и като такава, приема семейството като най-здравата и силна общност, в която с любов и търпение се изграждат взаимоотношения, основани на морала, отговорността и уважението към ценностите на обществото. Децата, създадени и отгледани в такива семейства имат много повече шанса да се изградят като пълноценни и уверени личности, които да градят нашето общество и да бъдат достойни българи.

Ние определяме разпиляването на големите български родове и загърбването на традиционните ценности като една от най-големите беди на прехода.

Насърчаването на съжителството без брак в още по-голяма степен накърни чувството за общност, принадлежност и отговорност между хората.

Като отчитаме тези проблеми, ние отново, на днешния светъл празник, потвърждаваме нашата позиция, че България не трябва да приема Истанбулската конвенция, която според нас ще доведе до още по-силно ерозиране на християнския морал.

Ние вярваме в младите хора в България и се надяваме, че те ще осъзнаят силата на традициите и семейството и ще се обърнат отново към тези ценности, които са ни съхранили като народ през тежките години на робства и режими.

Честит празник на всички  и да си пожелаем повече здрави  и щастливи български семейства!

 
   

Tags: Ден на християнското семейство