thumb

Румен Христов в Смолян изрази увереност в успеха на изборите

На 26 май с бюлетина номер 12, призова председателят на синята партия

thumb

Участие на Антон Койчев в ПИК ТВ

Четвъртък, 23 май, 11 часа

thumb

Илия Лазаров: Ако БСП спечели тези избори ще върне България десетилетия назад

Нека българите гласуват за правилните кандидати в листата на ГЕРБ и СДС, апелира емблематичният за дясното пространст...

thumb

Александър Йорданов във финалния дебат по БТВ (видео)

Когато става дума за корупцията, неизбежно ще трябва да говорим и за правосъдната система, и за това как тя се справя...

СДС и ГЕРБ откриха кампанията си в Перник

02.05.2019

С водосвет за здраве и успех в третия ден на Възкресение Христово обединението ГЕРБ-СДС (формат ЕНП) даде старт на предизборната кампания в област Перник за членове на Европейския парламент. По установена традиция на десницата в Перник с 29 годишна история ритуалът беше отслужен в църквата „Свети Иван Рилски“. Свещичка в храма запалиха кандидатите за членове на Европейския парламент от листата на обединението ГЕРБ-СДС Андрей Новаков и Александър Йорданов, председателят на СДС Румен Христов, областният координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, народният представител д-р Александър Александров, общинският ръководител на ГЕРБ-Перник и председател на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, областният председател на СДС-Перник Юлиан Ситарски, общинският председател на СДС-Перник д-р Адриан Симеонов, кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети и общински съветници в общините от област Перник от десницата, членове и симпатизанти на ГЕРБ и СДС в област Перник.
След църковния ритуал представители на обединението ГЕРБ-СДС дадоха пресконференция.
Андрей Новаков подчерта значимостта на предстоящите избори както за България, така и за Европа и заяви убедено, че избраните евродепутати от обединението ГЕРБ-СДС ще продължат да защитават интересите на страната ни в Европа и гласът на България ще се чува. 
Александър Йорданов заяви увереност, че победата на ГЕРБ и СДС на 26 май тази година ще даде необходимата на България сигурност, стабилност и предвидимост, както и, че избраните евродепутати от обединението ГЕРБ-СДС ще бъдат част от групата на ЕНП в Европейския парламент. 
Председателят на СДС Румен Христов призова дебатът в започващата предизборна кампания да бъде концентриран в това, какво нашите евродепутати ще направят за България. Г-н Христов бе категоричен, че ГЕРБ и СДС са включили в листата си доказани авторитети и професионалисти, политици с опит и експертиза.
Областният координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска акцентира на активната и успешна работа на Андрей Новаков като настоящ депутат в Европейския парламент, а също така и на останалите досегашни евродепутати от ГЕРБ.
Общинският ръководител на ГЕРБ-Перник и председател на Жени ГЕРБ Ирена Соколова сподели, че европейските програми дават реален шанс за развитие и напредък, и ако губим време и енергия в несъстоятелно противоборство и безпринципни спорове, то тогава ще забавим или загубим възможностите за развитие на България.


Още по темата

thumb 23.05.2019

В навечерието на 24-ти май:...

Библиотеката се намира в залата на втория етаж в централата на СДС-...

thumb 23.05.2019

Румен Христов в Смолян изра...

На 26 май с бюлетина номер 12, призова председателят на синята партия

thumb 23.05.2019

Участие на Антон Койчев в П...

Четвъртък, 23 май, 11 часа

thumb 22.05.2019

Илия Лазаров: Ако БСП спече...

Нека българите гласуват за правилните кандидати в листата на ГЕРБ и...

thumb 22.05.2019

Александър Йорданов във фин...

Когато става дума за корупцията, неизбежно ще трябва да говорим и з...

thumb 22.05.2019

Как можем да догоним средно...

Икономика, икономика и пак икономика, а не повече държава, както пр...

thumb 22.05.2019

Александър Йорданов: Национ...

"Не трябва да гледаме България и Европа с черни очила", за да има и...

thumb 22.05.2019

Румен Христов: Изборът на 2...

Очаквам скоро България да влезе в чакалнята на Еврозоната

thumb 22.05.2019

Румен Христов: БСП не трябв...

България няма девет живота, за да си позволи още едно управление на...

thumb 21.05.2019

В Бургас се проведе дискуси...

Мария Габриел получи подарък от член на НИС на СДС