thumb

Член на КС на СДС бе избран за зам. главен редактор на официалното издание на студентите от ЕНП

Висшият форум на студентската организация на Европейската народна партия прие и повече от 10 позиции, становища и пре...

thumb

СДС почете жертвите на тоталитарните режими

Румен Христов подчерта, че трябва да се отдава почит на всички жертви на тоталитарните режими, независимо дали са лев...

thumb

Да си спомним за Александър Божков !

Днес се навършват 10 години, откакто ни напусна

thumb

Ръкводството на СДС ще почете Деня на памет за жертвите на тоталитарните режими

На 23 август от 11 часа ще поднесат венец и цветя на Мемориала в градинката на НДК

Новини от изборите

Д-р Емил Кабаиванов: За да успеем, ние от СДС и ГЕРБ, трябва да сме заедно

20.05.2019

За да имаме успех на изборите за Европейски парламент, трябва да бъдем заедно, да преследваме една цел, да имаме едни послания! Ние трябва да убедим дясномислещите хора, че е гражданска отговорност да упражнят своето законно право на глас и да дадат доверието си на нашите представители – на СДС и ГЕРБ. Защото бъдещето ни като обединени се трасира от изборите на 26 май. На ГЕРБ трябват истински десни съюзници – родолюбци, а не паркетни „войводи”! Нашето общо семейство – на СДС и ГЕРБ, е Европейската народна партия. Особено важно е да убедим хората и в още нещо: въпреки жестоката компроматна война ние – ГЕРБ, СДС, Обединени земеделци и всички десни избиратели сме единни, сплотени и заедно ще се победим БСП. Десницата - заедно с номер 12 на 26 май!” Това каза на предизборна среща в Карлово заместник-председателят на СДС д-р Емил Кабаиванов. Той посочи като пример за успешно партньорство между двете политически сили управлението на общината, чийто кмет е трети мандат. „Карлово е пример за добре усвоени пари от ЕС. Тогава, когато местната власт работи в синхрон с правителството, реализирането на проекти по европейските програми е с успешни резултати, видими и в градовете, и в селата. Не беше възможно да случим толкова много проекти, ако не бяха парите от Европа и това трябва да е ясно за всички. Европа променя общините, помага да бъде завършено започнатото. Ето защо тези европейски избори са толкова важни –резултатите от тях са за бъдещето на България.”, каза Кабаиванов.

Кандидатът за евродепутат Младен Шишков, народният представител и председател на Постоянната комисия по отбрана ген. Константин Попов, областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев, административният секретар Павел Гуджеров, разговаряха с жители на региона.

 

Insert thumbInsert thumb

             „На изборите за български представители в Европейския парламент ние ще заявим как бихме искали да се развиват страната ни и Европа през идните години. Много от проблемите, с които с сблъсква България, могат да намерят решения през членството ни в ЕС”, каза Младен Шишков. Той подчерта, че от активността в изборния ден зависи дали ще продължат успешните политики, водени от правителството. Младен Шишков подчерта и свършеното от българските евродепутати, чиято работа пряко се отразява върху начина на живот на хората у нас: намалените десетократно такси за преводи в евро, свалянето на таксите за роуминг, предприетите мерки срещу двойните стандарти за храните и превъртането на километражите на автомобилите и други. Младен Шишков подчерта, че основен приоритет на ГЕРБ е повишаване жизнения стандарт на българските граждани. „Ни сме отбор, който ще спечели изборите, ако получим вашата подкрепа. Изберете номер 12!“, призова Шишков.

 


Още по темата

thumb 23.08.2019

Член на КС на СДС бе избран...

Висшият форум на студентската организация на Европейската народна п...

thumb 23.08.2019

СДС почете жертвите на тота...

Румен Христов подчерта, че трябва да се отдава почит на всички жерт...

thumb 23.08.2019

Да си спомним за Александър...

Днес се навършват 10 години, откакто ни напусна

thumb 22.08.2019

Ръкводството на СДС ще поче...

На 23 август от 11 часа ще поднесат венец и цветя на Мемориала в гр...

thumb 22.08.2019

Участие на Румен Христов в ...

23 август, 19.30 часа

thumb 22.08.2019

Поведението на Русия след и...

Новата Европейска комисия трябва да подходи много отговорно и крити...

thumb 22.08.2019

МСДС организира конференция...

Лектори са президентът Петър Стоянов, евродепутатът Лидия Перейра,...

thumb 21.08.2019

Ивайло Кутов: Националната ...

Днес обстоятелствата са различни, аз разглеждам този въпрос за 30-г...

thumb 20.08.2019

Теодор Петков, кмет на райо...

Правомощия на районните кметове са доста по-ограничени, отколкото н...

thumb 20.08.2019

Драгомир Драганов: Липсата ...

Кметът хората го виждат като най-близък до тях, защото постоянно ко...