thumb

Румен Христов: Не трябва България да променя данъчната си система, когато очаква влизане в еврозоната

Лидерът на СДС коментира и предложението за диференцирано ДДС за някои стоки, което според него е популистко

thumb

Медийни участия на Румен Христов за 24 и 25 юни

Участия в "България Он Ер", "Европа" и "Евроком"

thumb

Александър Йорданов: Купуваме F-16, за да намалим зависимостта от Русия

Участието на евродепутата в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ

Новини от изборите

Д-р Емил Кабаиванов: За да успеем, ние от СДС и ГЕРБ, трябва да сме заедно

20.05.2019

За да имаме успех на изборите за Европейски парламент, трябва да бъдем заедно, да преследваме една цел, да имаме едни послания! Ние трябва да убедим дясномислещите хора, че е гражданска отговорност да упражнят своето законно право на глас и да дадат доверието си на нашите представители – на СДС и ГЕРБ. Защото бъдещето ни като обединени се трасира от изборите на 26 май. На ГЕРБ трябват истински десни съюзници – родолюбци, а не паркетни „войводи”! Нашето общо семейство – на СДС и ГЕРБ, е Европейската народна партия. Особено важно е да убедим хората и в още нещо: въпреки жестоката компроматна война ние – ГЕРБ, СДС, Обединени земеделци и всички десни избиратели сме единни, сплотени и заедно ще се победим БСП. Десницата - заедно с номер 12 на 26 май!” Това каза на предизборна среща в Карлово заместник-председателят на СДС д-р Емил Кабаиванов. Той посочи като пример за успешно партньорство между двете политически сили управлението на общината, чийто кмет е трети мандат. „Карлово е пример за добре усвоени пари от ЕС. Тогава, когато местната власт работи в синхрон с правителството, реализирането на проекти по европейските програми е с успешни резултати, видими и в градовете, и в селата. Не беше възможно да случим толкова много проекти, ако не бяха парите от Европа и това трябва да е ясно за всички. Европа променя общините, помага да бъде завършено започнатото. Ето защо тези европейски избори са толкова важни –резултатите от тях са за бъдещето на България.”, каза Кабаиванов.

Кандидатът за евродепутат Младен Шишков, народният представител и председател на Постоянната комисия по отбрана ген. Константин Попов, областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев, административният секретар Павел Гуджеров, разговаряха с жители на региона.

 

Insert thumbInsert thumb

             „На изборите за български представители в Европейския парламент ние ще заявим как бихме искали да се развиват страната ни и Европа през идните години. Много от проблемите, с които с сблъсква България, могат да намерят решения през членството ни в ЕС”, каза Младен Шишков. Той подчерта, че от активността в изборния ден зависи дали ще продължат успешните политики, водени от правителството. Младен Шишков подчерта и свършеното от българските евродепутати, чиято работа пряко се отразява върху начина на живот на хората у нас: намалените десетократно такси за преводи в евро, свалянето на таксите за роуминг, предприетите мерки срещу двойните стандарти за храните и превъртането на километражите на автомобилите и други. Младен Шишков подчерта, че основен приоритет на ГЕРБ е повишаване жизнения стандарт на българските граждани. „Ни сме отбор, който ще спечели изборите, ако получим вашата подкрепа. Изберете номер 12!“, призова Шишков.

 


Още по темата

thumb 26.06.2019

Румен Христов: Комунизмът т...

Младите хора трябва да знаят истината

thumb 26.06.2019

Румен Христов: Не трябва Бъ...

Лидерът на СДС коментира и предложението за диференцирано ДДС за ня...

thumb 24.06.2019

Медийни участия на Румен Хр...

Участия в "България Он Ер", "Европа" и "Евроком"

thumb 24.06.2019

Александър Йорданов: Купува...

Участието на евродепутата в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ

thumb 22.06.2019

СДС: Истината за комунизма ...

Призоваваме министър Красимир Вълчев да не допусне подмяната и да п...

thumb 22.06.2019

Медийни участия на Антон Ко...

Събота в Канал 3, неделя в телевизия "Европа"

thumb 21.06.2019

Румен Христов: „Демократичн...

Интервю пред Коректно.бг

thumb 20.06.2019

Участие на Антон Койчев в Н...

20 юни, 16 часа

thumb 18.06.2019

Участие на Румен Христов в ...

Сряда, 19 юни, 7.40

thumb 16.06.2019

Участие на Румен Христов в ...

16 юни, 18.30 часа