Илия Лазаров: Ако БСП спечели тези избори ще върне България десетилетия назад

22.05.2019
Участвам в изборите за Европейски парламент с ясното съзнание, че това е начин да подкрепим европейското бъдеще на България. Длъжни сме да направим всичко възможно, за да няма отклонения от този път. Това заяви при посещението си в региона Илия Лазаров, който е 17-ти в листата на ГЕРБ и СДС за евроизборите в неделя.

Лазаров, който бе част от екипа, започнал преди години преговорите за членството на България в ЕС, определи предизборната обстановка не като лоялна надпревара между кандидатите, а като кампания, белязана от черен пиар, произвеждане на фалшиви новини и всевъзможни начини за очерняне на противниците. Това са прийомите на БСП. Това е партията, която всъщност иска да отклони България от нейния европейски път, категоричен е Лазаров.

Истината е, че ако БСП спечели тези избори, тя ще върне България десетилетия назад в развитието й. Категоричен факт за това е, че личности като Румен Гечев се намират в листата на социалистите. Той е един от онези, които фалираха България преди време, припомня Лазаров.

Според него обединението на  ГЕРБ и СДС се случва в точен исторически момент и по най-адекватния възможен начин. Ръководствата на двете партии проявиха висока степен на отговорност и разум. Това е абсолютно осъзнато и осмислено решение. Водещата причина е, че за нас в  СДС е изключително важно БСП да не управлява България, защото тя е вредна за страната, категоричен е Илия Лазаров.

Той призовава хората да излязат и да гласуват на 26 май, защото всеки разумен човек сам може да прецени колко много зависи от нашите евродепутати. От тяхната активност буквално зависи хляба на хората- – като започнем от съдбата на международните шофьори в сферата на транспорта, та се стигне до варенето на домашната ракия. Така че Европа все повече и повече има значение за България. Решенията на Европейския съюз засягат ежедневието ни – какви програмище работят, дали ще има достатъчно пари за земеделието и т.н., аргументира се Лазаров.

Нека българите гласуват за правилните кандидати в листата на ГЕРБ и СДС, апелира емблематичният за дясното пространство Илия Лазаров. Кандидатите с номер 12 са доказани професионалисти, всеки един  си тежи на мястото и е доказал в своята сфера, че може да постига успехи.

Източник: Янтра днес
 
 

Още по темата

thumb 15.10.2019

Целите пред СДС на местните...

Участието на Румен Христов в телевизия "Европа"

thumb 14.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

Вторник, 15 октомври, 7.40 часа

thumb 14.10.2019

Румен Христов: Софиянци ням...

Йорданка Фандъкова говори конкретно какво ще направи за софиянци, т...

thumb 13.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

Понеделник, 14 октомври, 8.00 часа

thumb 11.10.2019

Силна подкрепа получи Йорда...

На събитието присъства и президентът Петър Стоянов

thumb 09.10.2019

Илия Лазаров: Президентът П...

Заради приноса му за присъединяването на България към ЕС Петър Стоя...

thumb 07.10.2019

Участие на Илия Лазаров в р...

7 октомври, 19.40 часа

thumb 06.10.2019

Румен Христов: Софиянци ням...

Видео с участието в "Опорни хора"

thumb 06.10.2019

Дончо Златев бе гост на тър...

В Стара Загора СДС подкрепя за нов мандат настоящия кмет Живко Тодо...

thumb 05.10.2019

СДС: Мая Манолова е кандида...

Защо БСП се крие на повечето места в България зад независими, подкр...