thumb

Христо Апостолов: Образователната инфраструктура ще бъде приоритет и през следващия мандат

Много често гражданите забравят какво е било и какво е в момента, но считам, че столицата се развива в много правилна...

thumb

Участие на Антон Койчев в "Свободна зона"

Вторник, 17 септември, 10 часа

thumb

Емил Кабаиванов: Времето на еднопартийните управления изтича

За да бъде една успешна коалиция, тя трябва да бъде от политически субекти, които имат идейна близост. Това при нас е...

Д-р Антон Койчев: Заплатите на медиците в общинските и държавни болници са обидно ниски и протестът им е напълно основателен

28.06.2019

От СДС са разтревожени за позицията на различните държави в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, които "лековерно" гласуват за възстановяване на членството на Русия в организацията. Според партията случилото се в ПАСЕ е червена лампа за общността и не бива да се подминава.

"Европа, освен географско и икономическо понятие, е и духовно и ценностно понятие. Ако Европа не може да покаже, че държи на някакви ценности, а ги сменя по едни или други съображения, съобразно които гласува, по какъв друг начин да го характеризираме освен като червена лампа", твърди председателят на СДС-София д-р Антон Койчев.

Той допълни, че въпреки това Европа е показала уважение към Русия и мястото на културата им.

Относно напускането на Украйна, която се оказа два пъти санкционирана заради Русия - през 2014 година, когато загуби Крим, и сега, когато напусна ПАСЕ в знак на протест, Койчев е на мнение, че България трябва да застане на страната на жертвата, а не на агресора.

Гостът на Bulgaria ON AIR коментира и темата за стойността на партийната субсидия, като заяви, че 1 лев не е достатъчен, но не е съгласен с отворен тип финансиране по американски модел.

По думите му 11 лева са наистина много и това дразни обществото. Председателят на СДС-София е на мнение, че трябва да се измисли методика, която да даде шанс и на малките партии да се развиват.

"СДС трудно се финансира в момента, ние разчитаме на дарения. Всички разходи сме ги оптимизирали", посочи Койчев в студиото на "Денят ON AIR".

На въпрос дали биха подкрепили настоящия кмет на София Йорданка Фандъкова на предстоящите местни избори, той отговори, че СДС ще направи така, че столицата да няма "червен" кмет.

А позицията му по темата за новата методология в здравеопазването е, че тя е на прав път, въпреки че има още какво да се желае.

Според него заплатите на медиците в общинските и държавни болници са обидно ниски и протестът им е напълно основателен. Койчев смята, че в здравеопазването ни липсва визия и стратегическо виждане.

Вижте целия разговор във видеото.

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/denqt-on-air/2019-06-27/d-r-anton-koychev-balgariya-tryabva-da-zastane-na-stranata-na-zhertvata-pri-sluchiloto-se-v-pase


Още по темата

thumb 18.09.2019

Тони Симидчиева: Пловдив бе...

Националното ръководство този път реши наистина да ни чуе

thumb 18.09.2019

Христо Апостолов: Образоват...

Много често гражданите забравят какво е било и какво е в момента, н...

thumb 16.09.2019

Участие на Антон Койчев в "...

Вторник, 17 септември, 10 часа

thumb 11.09.2019

Емил Кабаиванов: Времето на...

За да бъде една успешна коалиция, тя трябва да бъде от политически ...

thumb 11.09.2019

Калин Костов: Държавата да ...

Свищов заслужава прозрачно компетентно управление, с мисъл и отгово...

thumb 11.09.2019

Усещам подкрепата на моите ...

Tой допълни, че има подготвени проекти за следващите 5 до 7 години ...

thumb 10.09.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

10 септември, 19.30 часа

thumb 09.09.2019

Участие на Пламен Юруков в ...

Разговор за 9 септември

thumb 09.09.2019

Тошко Иванов: 9-и септември...

В навечерието на 9-и септември от СДС-Бургас и Съюза на репресирани...

thumb 09.09.2019

СДС - Бургас почете паметта...

Сините поднесоха венци и цветя пред паметника на първия ни олимпийс...