thumb

18 ноември - първият демократичен митинг след 45 години комунизъм!

Площадът пред храм-паметника „Св. Александър Невски“ се превръща в един от символите на промените

thumb

СДС не приема за справедлива идеята да не се заплаща първия ден от болничните на работещите

Според нас, това е на първо място унизително към огромния брой българи, които не получават фалшиви болнични

thumb

Решение на НИС на СДС

НИС на СДС свиква Национален съвет на 23.11.2019 г., събота, в гр. Монтана

Румен Христов във Велико Търново

05.10.2011

Убеден съм, че на тези важни за всички избори Съюзът на десните сили ще победи левицата, това заяви във Велико Търново кандидатът за президент Румен Христов.

 

Румен Христов – кандидат за президент на СДС: „На изборите ние активизираме около 300 хиляди души! Толкова имаме на последните парламентарни избори. Ако ние успеем да привлечем още 350 хиляди, ние изпреварваме социалистите! Ние ще отидем на балотаж само с десни гласове!”

Кандидатът на Съюза на десните сили заяви още, че  всички политически формации, които го подкрепят, му дават свободата да бъде  независим български президент.

Румен Христов – кандидат за президент на СДС: „Като президент ще работя само за интересите на България и българските граждани. Нямам зависимост нито към БКП, нито към бившите служби на държавна сигурност, няма от какво да се притеснявам, ще бъда достоен президент и в България, и в чужбина!”

Румен Христов е убеден, че българският президент има достатъчно правомощия и ако е ярка личност, може да издигне авторитета на институцията и да промени политиката на страната.


Tags: Румен Христов, Велико Търново, СДС