thumb

Поздравителен адрес до председателя на Европейската комисия

Вашият избор беше логичен и необходим, защото сте ярък представител на партията, спечелила евроизборите – ЕНП

thumb

СДС: Надяваме се и призоваваме правителството да удържи обещанието си да няма увеличение на данъците.

Против сме прокрадващите се в последно време идеи за увеличаване на данъците и дори облагане на гражданите с нови

thumb

Румен Христов: София няма как да бъде спечелена от БСП!

Участието на председателя на СДС в "Опорни хора"

Румен Христов във Велико Търново

05.10.2011

Убеден съм, че на тези важни за всички избори Съюзът на десните сили ще победи левицата, това заяви във Велико Търново кандидатът за президент Румен Христов.

 

Румен Христов – кандидат за президент на СДС: „На изборите ние активизираме около 300 хиляди души! Толкова имаме на последните парламентарни избори. Ако ние успеем да привлечем още 350 хиляди, ние изпреварваме социалистите! Ние ще отидем на балотаж само с десни гласове!”

Кандидатът на Съюза на десните сили заяви още, че  всички политически формации, които го подкрепят, му дават свободата да бъде  независим български президент.

Румен Христов – кандидат за президент на СДС: „Като президент ще работя само за интересите на България и българските граждани. Нямам зависимост нито към БКП, нито към бившите служби на държавна сигурност, няма от какво да се притеснявам, ще бъда достоен президент и в България, и в чужбина!”

Румен Христов е убеден, че българският президент има достатъчно правомощия и ако е ярка личност, може да издигне авторитета на институцията и да промени политиката на страната.


Tags: Румен Христов, Велико Търново, СДС