thumb

СДС: СДС не приема за справедлива идеята да не се заплаща първия ден от болничните на работещите

Според нас, това е на първо място унизително към огромния брой българи, които не получават фалшиви болнични

thumb

Решение на НИС на СДС

НИС на СДС свиква Национален съвет на 23.11.2019 г., събота, в гр. Монтана

thumb

Д-р Антон Койчев: Деструктивна опозиция в СОС и липса на комуникация крият рискове от преповтаряне на стари грешки

Някои от кризисните ситуации можеха да се предотвратят просто с по-добра комуникация и артикулация пред самите гражда...

thumb

СДС към БЛС: Не бъркайте в касичките на децата!

Вероятно за БЛС левчето е нищожна сума, но за родителите, особено след първата година от майчинството, всеки разход е...

Кандидат-президентът Румен Христов в Кюстендил

06.10.2011

Пред демократи и съмишленици в залата на килийното училище в Кюстендил, кандидатът за президент на "Съюза на десните сили" Румен Христов заяви, че България има нужда от промяна.

 Румен Христов - кандидат за президент на "Синята коалиция": Ако бъда избран за президент ще работя в направления, които да помогнат на първо място българската икономика да се стабилизира. Българската икономика е неработеща икономика и оттам произтичат всички наши проблеми. Аз ще отделя голяма част от мандата си за създаване на добри предпоставки за развитието на българската икономика и най-вече на малкия и среден бизнес, както и за подобряване благосъстоянието на българските граждани.

Христов посочи, че десницата на предстоящите избори трябва да даде ясна заявка за своето обединение, чиято цел е българите да живеят достойно в страната си. Той посочи като пример Кюстендил, където 13 десни и центристки партии застанаха зад единна и обща кметска кандидатура. За да подкрепят кандидатпрезидентската двойка на срещата с кюстендилци бяха Жаклин Тонева от Български демократичен форум и Александър Праматарски, лидер на Демократическата партия.


Tags: Румен Христов, Кюстендил, СДС