thumb

Поздравителен адрес до председателя на Европейската комисия

Вашият избор беше логичен и необходим, защото сте ярък представител на партията, спечелила евроизборите – ЕНП

thumb

СДС: Надяваме се и призоваваме правителството да удържи обещанието си да няма увеличение на данъците.

Против сме прокрадващите се в последно време идеи за увеличаване на данъците и дори облагане на гражданите с нови

thumb

Румен Христов: София няма как да бъде спечелена от БСП!

Участието на председателя на СДС в "Опорни хора"

Кандидат-президентът Румен Христов в Кюстендил

06.10.2011

Пред демократи и съмишленици в залата на килийното училище в Кюстендил, кандидатът за президент на "Съюза на десните сили" Румен Христов заяви, че България има нужда от промяна.

 Румен Христов - кандидат за президент на "Синята коалиция": Ако бъда избран за президент ще работя в направления, които да помогнат на първо място българската икономика да се стабилизира. Българската икономика е неработеща икономика и оттам произтичат всички наши проблеми. Аз ще отделя голяма част от мандата си за създаване на добри предпоставки за развитието на българската икономика и най-вече на малкия и среден бизнес, както и за подобряване благосъстоянието на българските граждани.

Христов посочи, че десницата на предстоящите избори трябва да даде ясна заявка за своето обединение, чиято цел е българите да живеят достойно в страната си. Той посочи като пример Кюстендил, където 13 десни и центристки партии застанаха зад единна и обща кметска кандидатура. За да подкрепят кандидатпрезидентската двойка на срещата с кюстендилци бяха Жаклин Тонева от Български демократичен форум и Александър Праматарски, лидер на Демократическата партия.


Tags: Румен Христов, Кюстендил, СДС