thumb

СДС определя като неприемливи и недообмислени предложенията за промени в Закона за туризма

В пазарната икономика една работеща и печеливша релация между търсенето и предлагането, не бива да бъде спъвана с неу...

thumb

Генади Велков: Успешно управление на собствеността ще бъде основен приоритет в работата на новия Общински съвет

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да имат достатъчно причини да се върнат.

Румен Христов и Емануил Йорданов в Ловеч

12.10.2011

В България трябва да се случат промени и те могат да бъдат осъществени от хората, които направиха реформите през 97-ма година. Това заявиха на предизборна среща в Ловеч кандидатите на Съюза на десните сили за президент и вицепрезидент Румен Христов и Емануил Йорданов.

 Румен Христов - кандидат за президент на СДС: "На мен много ми се иска ние хората-демократи, хората със свободен дух, хората със  свободни професии, хората, които не харесваха комунизма и поискаха промените, да се ядосаме, да излезем и да гласуваме."

Румен Христов  заяви, че има управленски опит, който му дава самочувствие, че по време на кризи би могъл да се справи най-добре в сравнение с останалите кандидати.

Еманул Йорданов - кандидат за вицепрезидент на СДС: "Плевнелиев  каза, че като президент щял да реформира бърза помощ. Ей това не го разбирам -шофьорите ли ще смени, линейките ли ще ремонтира. И въобще тоя човек дали някога е пипал конституция в ръката си. За съжаление и другите кандидати са такива."

Десните кандидати призоваха симпатизантите си за активност на изборите.


Tags: Румен Христов, Емануил Йорданов, Ловеч, СДС